Elu24 eksklusiiv! DJ Ørjan Nilsen: soovin jääda meelde! Aastateks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norralasest DJ Ørjan Nilsen
Norralasest DJ Ørjan Nilsen Foto: Promopilt

Juulis Tallinna lauluväljakul Electronic family festivalil esinev norralasest DJ Ørjan Nilsen andis Elu24-le ekslusiivintervjuu ja lubas, et toob Eestisse kaasa palju uut muusikat.

“Mul on varsti uus album välja tulemas, millel olev looming on meeldivalt nüansirikas, meloodiline ja samal ajal väga suure energiaga. Lähenen loomingule eesmärgiga inimesed õnnelikuks teha, soovin jääda meelde. Aastateks!,” ütles Ørjan Nilsen.

DJ on ka ise muusikalise taustaga perekonnast pärit, lõpetanud lastemuusikakooli ning oskab mängida mitmeid pille. “Muusikaline kõrgharidus mul tõesti puudub, kuid pillidest võlun helid välja nii klaverist, kitarrist kui näiteks klarnetist, ka trummimäng pole mulle võõras,” loetles Nilsen.

Juunis oma 34. sünnipäeva tähistav DJ elab unistuste elu. “Saan tänu oma tööle palju reisida, eriti suvel. Viimased kuud on selles osas päris intensiivsed olnud. Minu suurim etteaste oli Las Vegases, kus esitasin oma loomingut umbes 65 000 inimesele. Olin esiti väga närvis, kuid saadud kogemus oli võimas.

Ørjan Nilsen nimetab oma sõpradeks nii Armin van Buurenit kui Paul van Dyk’i. Mõlemad on eestlastele tuntud ning viimast saavad fännid pärast DJ-ga juhtunud ränkrasket õnnestust taaskord Tallinnas Electronic Family festivalil laval näha. “Arminiga on mul hetkel üks ühine projekt käsil, aga kahjuks ei ole mul võimalik sellest väga palju rohkem rääkida. Paul on paranemas, mul on hea meel, et saame Tallinnas koos esineda. Temaga juhtunud õnnetus tuli mulle suure šokina, see on lihtsalt väga kurb ja kohutav. Teistest artistidest ootan ma ise näiteks väga Above & Beyond’i esinemist. Electronic Family festival saab olema meeldejääv ning väga äge pidu!” ootab Nilsen Tallinnasse tulekust suure õhinaga.

Electronic Family Festival toimub Tallinna Lauluväljakul 16. juulil.

Electronic Family festivali on Hollandis peetud alates 2010. aastast. Ürituse peakorraldaja ALDA Events viib igal aastal läbi kuni 40 riigis kokku üle 160 šõu, millest saab osa rohkem kui 1,5 miljonit inimest.

Festivali piletid on müügil Piletilevis ning sündmuse kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles