Adam Lambert kaotas kriitilise märkuse pärast fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert ja tema Mustang GT
Adam Lambert ja tema Mustang GT Foto: Scanpix / Youtube

USA laulja Adam Lambert materdas Twitteris MTV tõsielusarja «Teen Mom» ja kaotas selle tõttu hulga järgijaid.

«Teen Mom» näitab teismeliste emade elu ning seda on varem kritiseeritud kuulsusejanuste noorte ärakasutamises, vahendab Holliwoodgossip. Ja mis kõige hullem - kuulduste kohaselt jäid mõned teismelised rasedaks, et saate uue hooaja prooviesinemisele pääseda!

«MTV saade «Teen Mom» on masendav. Ma mõistan, et see on «tõeline elu», kuid kas saated ei peaks olema sellised, mis inspireerivad noori kõrgematele eesmärkidele?» küsis Lambert ja lisas märksõna #glorifyingwhitetrash (valge rämpsu ülistamine).

«Ärge saage valesti aru - ma pole öelnud, et kõik teismelised emad on valge rämps. Kuid enamik selles saates osalejaid paistavad olevat. Samas arvan, et neid kasutatakse natuke ära,» lisas ta.

Järgmisel päeval oli 28-aastane laulja Twitteris fänne kaotanud: «Woah! Kaotasin mõned järgijad, sest mul oli paikapidav arvamus telesarja kohta. Hahah! #sensitivesallies #AdammustalwaysbePC»

Mida arvad sina - kas tõsielusari teismelistest emadest on liig? Kas laulja arvamus on õige?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles