«Eesti otsib superstaari» peaauhind on 10 000 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese «Eesti otsib superstaari» hooaja võitja Birgit Õigemeel
Esimese «Eesti otsib superstaari» hooaja võitja Birgit Õigemeel Foto: TV3

TV3 kevadise suur-show «Eesti otsib superstaari» võitjale kuulub 10 000 eurot ja plaadileping Universal Musicuga.

 

«Leping maailma juhtiva plaadifirma Universal Musicuga annab saatesarja võitjale senisest suurema võimaluse pääseda rahvusvahelisele areenile,» märkis produktsiooni eest vastutav Danel Pandre. «Eestist toetab kogu produktsiooni ja promotsiooni sama meeskond, kes tõi turule eelmise hooaja võitja Ott Leplandi debüütplaadi, mis on üks 2010. aastal enimmüünud albumeid,» kommenteeris Pandre.

Universal Music Finland & Balticsi tegevjuht Jarkko Nordlundi sõnul tunneb Universal Music suurt huvi Eesti muusikamaastiku vastu ja selle tõestuseks kuuluvad Universali artistide hulka Eesti praeguse aja populaarsemad ja suurima potentsiaaliga lauljad ja bändid, nagu Kerli, Metsatöll, Tanel Padar & The Sun, Malcolm Lincoln ja Röövel Ööbik.

«Ehk leiab järgmine superstaar meie juurest endale hea kodu, kus alustada oma karjääri ja teed tõeliste superstaaride hulka,» ütles Jarkko Nordlund.

Lisaks eelnenule läheb võitja suvel üle-eestilisele kontsertturneele koos varasemate superstaarisaate võitjate ja osalejatega.

Uute staariotsingute alguseni on jäänud mõni päev aega; eelvoorud toimuvad neljas Eesti linnas: 16. jaanuaril Pärnus, 22.-23. jaanuaril Tallinnas, 29.-30.jaanuaril Tartus ning 6. veebruaril Jõhvis.

Saatesse on oodatud kõik 16-35-aastased superstaariks pürgijad. Kandideerimiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel www.tv3.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles