Buonjorno! M&M EVOS Model Estonia 2016 modellide casting on alanud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M&M EVOS Model Estonia 2016 modellide casting on alanud!
M&M EVOS Model Estonia 2016 modellide casting on alanud! Foto: EVOS

Esmakordselt  Eestis  modellivõistlus M&M EVOS MODEL ESTONA, mille võtjapaar sõidab juba sel suvel EVOS uue sügiskollektsiooni fotosessioonile!

Fotod ilmuvad moe prestiižikamates ajakirjades ja reklaamides Itaalias, ning oktoobrikuus 11-12.09.2016 toimub Floretnsias ka L´Accademia Corrani & Partners moeetendusel uue hooaja soengute kollektsiooni esitlus!

Foto: EVOS

Evos Parrucchieri  ja L’ACCADEMIA CORANI & PARTNERS

Corani & Partners on üks tähelepanuväärsemaid Itaalia juuksurikunsti akadeemiaid Euroopas, mille asutajaks on Roberto Corani. Tegemist on suure pereäriga, mis on pühendunud vaid suurepärasele juuksurikunstile. Corani andnud ettevõttele mitte üksnes oma hinge, vaid ka tõeliselt hindamatu kogemuse, mille ta on omandanud paljude tegutsemisaastate vältel.  

Enne oma unikaalse tootemargi loomist tegutses Corani & Partners selliste tunnustatud Prantsuse kaubamärkide edasimüüjana nagu Jean Louis David ja da Frank Provost, olles nende ametlik esindaja Itaalias.

Olles saanud esmaklassilise kogemuse koostöös Prantsuse tootjatega, otsustas Corani & Partners luua oma isikliku tootemargi − Evos Parrucchieri. Projekti saatis uskumatu edu: tänaseks kuulub kogu Itaalias Evos Parrucchieri ketti enam kui 130 salongi, mille maine tõuseb iga päevaga.

Foto: EVOS

Osale castingus!

Castingud toimuvad neljapäeviti kl 18.00 EVOS Parrucchieri Estonia salongis aadressiga Jõe 2B, Tallinnas.

Registreerimiseks saadke oma lühike CV ja 4 parimat pilti meilile evos.models@gmail.com. Valutage LIKE www.facebook.com/missandmisterevos lehel ning kirjutage sinna vähemalt üks kommentaar.

Castingutel valitakse 15 finalisti. 1.-15. mai on finaalikuu – internetihääletmine toimub ka Elu24.ee meelelhautusportaalis, mille põhjal valitakse portaali lugejate lemmik.

Foto: EVOS

Maikuus toimuvad ettevalmistused modellivõistluse finaaliks, liikumisproovid, fotosessioonid, esitlused

Soengud ja stilistika Itaalia juuksurmeisritelt, kes töötavad EVOS Eesti ja Itaalia salongodes. Koreograafia ja lavastus Jeanette Zurza. Fotografid Viktor Burkivski ja Jana Sorokina

Finaali õhtujuhtideks on Ilumessi staarid Laura Kõrgemäe ja Zenja Fokin. Võistlust konsulteerib Nordic Beauty Pageants Organization ja kaaskorraldajaks on kevadine ilumess «Beauty World» spring edition.

Foto: EVOS

Itaalia modellivõistluse finaal toimub 5.mail Ilu Sõnum Kevad messil  Kl.14.00 — 17.00

Züriise kuuluvad EVOS akadeemia meistrid ja juhtkond. Finaalvõistluse etendus koosneb  moevoorust, soenguvoorust, sportlikust rannavoorust, piduliku õhtukleidi gaalast. 

Võistluse võitjapaar sõidab auhinnalisele reisile Itaaliasse  L’ACCADEMIA CORANI & PARTNERS juuksurikunsti akadeemiasse, kus modellid osalevad EVOS sügis/talv 2016/17 juuksemoe kollektsiooni fotosessioonil ja septembrikuus Firenzes toimuval esmaesitlusel. 

Rohkem infot: www.facebook.com/missandmisterevos

evos.models@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles