Eesti ainus inim-Barbie paljastas, kuidas plaanib teha jõutõstmise seksikaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti inim-Barbie ehk Powerlifting Barbie
Eesti inim-Barbie ehk Powerlifting Barbie Foto: Powerlifting Barbie

Eesti siiani ainus inim-Barbie ehk Powerlifting Barbie paljastab oma uues blogipostituses, kuidas ta plaanib muuta jõutõstmise seksikaks ning mis eesmärgid on tal sel alal tulevikus.

«Soovin näidata, et raskekaalus jõutõstja võib välja näha ülimalt naiselik, nukulik ja olenemata harrastatavast spordialast ei pea omaks võtma nö mehelikku olemust,» kirjutas lopsakas inim-Barbie oma blogis, et soovib muuta jõutõstmise varustuse naiselikumaks ning näidata inimestele, et jõutõstmine võib ka olla naiselik, huvitav ja miks mitte ka mingis mõttes seksikas.

Lisaks paljastas staar oma sportlikud eesmärgid tulevikus

Foto: Instagram/ Powerlifting Barbie

Käesurumises plaanib naine saavutada arvestatava taseme - vähemalt Eesti meistriks.

«Jõutõstmises tulla maailmameistriks, seda ausal ja tervislikul teel ning annan endale mõistusega aega selleks. Jõutõstmine on üks pikima karjääriga ala ning otseselt kiirelt mul kuhugile ei ole. Minu sihiks on algusest peale olnud maailmatase,» lisas inim-Barbie, et plaanib end saada maksimaalselt parimasse füüsilisse vormi.

Mis muud kui jõudu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles