Elu24 video: Jüri Pootsmann avaldas, kellega on oodata uut hitihoiatust

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meisi Volt ja Jüri Pootsmann
Meisi Volt ja Jüri Pootsmann Foto: Viktor Burkivski

Eesti Muusikaauhindade galal parimaks mees- ja naisartistiks valitud Jüri Pootsmann ja Elina Born annavad täna õhtul Rock Cafes ühise kontserdi. Lisaks loosib Jüri kohapeal ühele õnnelikule erakordse võimaluse külastada tema muusikavideo filmimist. Uurisime enne live'i Jürit, kuidas ta end tunneb ja mis projektid tal lisaks Eesti Laulule veel käsil on.

«Me ei ole bändiga nii palju kontserte täiskoosseisus andnud  ja Rock Cafe mahutab palju inimesi,» rääkis Jüri Pootsmann Elu24-le, et on enne kontserti ootusärev ning kes teab, võib-olla teevad ka Elinaga koos ühe loo.

Täna tuli Jüril välja ka Metsakutsuga koos remix loole «Aga siis»: «Metsakutsu kirjutas mulle ning tal oli plaanis see juba ammu enda moodi ümber seada. Lõpp-produkt on väga tore ja täna tuleb see esimest korda esitusele,» lubab noor superstaar õhtuks.

Foto: Viktor Burkivski

Jüril on korraga käimas mitu projekti, pärast Eesti Laulu on oodata ka koos teise osaleja, Cartooniga, ühist lugu.

Kui paljud lauljad teevad Eesti Vabariigi aastapäeval tööd, siis veedab Jüri selle tähtsa päeva perega koos. «See on mul vaba päev, arvan, et lähen Raikkülla ja vaatan perega seda telekast ja veedan lihtsalt mõnusalt aega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles