CAT live toob Atlantise lavale skandaalselt andeka Abrahami!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CAT live toob Atlantise lavale skandaalselt andeka Abrahami!
CAT live toob Atlantise lavale skandaalselt andeka Abrahami! Foto: Klubi Atlantis

Sel reedel 17.12 toimub Club Atlantises Abrahami plaadi "Piffe, plekki ja presidendiks?" Tartu ametlik esitluskontsert.

Skandaalselt andekas, terav ning ei jäta kedagi külmaks – Superbandiit Recordsi väitel kas kõige ülehinnatum või alahinnatuim MC Eesti hiphopis on Abraham ja tema uus plaat "Piffe, plekki ja presidendiks?".

Debüütalbum saab hoo tiibadesse Club Atlantise laval, kui kohtuvad 15 aastase ajalooga klubi ning staarina eesti meediasse lennutatud Abraham, kelle tehniline teostus ei jää alla tema riimide tabavusele.

Uue singliga "Miski on lilla" eelmisel nädalal välja tulnud Abraham tulistab riime, mille purustusjõud on võrreldav dünamiidiplahvatusega, arvestades et tema singlit Miski on lilla on nädalaga vaadatud rohkem kui Tõnis Mäe Koidu esitlust aastaga öölaulupeol. Singlitega Miski on lilla ja Tantsi, tantsi tutvu youtube'is.

Üritus algab kl 23:00 ning minnes lehele facebook.com/KlubiAtlantis ning kinnitades RSVP-ga oma kohaoleku Cat live-il, saab nimekirja alusel reedel klubisse vaid 75 krooniga kui muidu pilet on 100. Nimekiri läheb lukku reedel kl 18:00. R'n'B ja hip-hop kütte eest enne ja pärast Abrahami hoolitseb tuntud raadihääl ja DJ Kaarel Kose.

Lennart Lundve esinejanimega Abraham sündis 1988. aastal. Lennart on osalenud edukalt Eesti MC Battle’itel, 2006. tuli teine koht, 2007 loobus finaalist ja 2008 krooniti Abraham sõnalahingu kuningaks.

Lisainformatsioon:

www.atlantis.ee

facebook.com/KlubiAtlantis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles