Taavi Peterson, Phlox ja Surtsey Sounds homme Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phlox
Phlox Foto: Mats Õun

Sel reedel, 10. detsembril toimub Tallinnas, Von Krahli teatri baaris üritustesarja «Featuring:» järjekordne episood, mis toob sel korral lavale progressiivse džässi staarid ansamblist Phlox, superstaarisaates tuntud Taavi Petersoni koos ansambliga Üdi ning erikülalisena Venemaalt, Sankt-Peterburist pärinev ning värsket debüütalbumit tutvustav kollektiiv nimega Surtsey Sounds.

Progressiivse džässi sõpradele tuntud Phlox on sel aastal tähistanud kümne eduka rahvusvahelise tegevusaasta täitumist lisaks kontsertidele ka albumi «Talu» ilmumisega, mis leidis sooja vastuvõttu nii kriitikute kui muusikasõprade poolt. Kindlasti ei pea reedese ürituse külastajad Phloxi etteastes pettuma – pole kahtlustki, et ansambel annab õhtule võimsa avalöögi ning tõmbab peo jõuliselt käima.

Võimeka ja sarmika noore vokalisti Taavi Petersoni ansambel Üdi esitab muusikahuvilistele 1960. aastate mõjutustega bluusilikku indie-rokki. Seda, kas bändi hiljutised koosseisumuutused on toonud muutust ka ansambli loomingusse, võib iga huviline reede hilisõhtul ise näha ja kuulda.

Debüütalbumit tutvustava Baltikumi minituuri raames ka Eestisse jõudev Venemaa ansambel Surtsey Sounds pakub kaunist ja meloodilist instrumentaalrokki, mida on muuhulgas ilmselgelt mõjutanud nii džäss, progressiivne rokk kui sümfooniline muusika.

Üritius alag kell 21.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles