Maire Aunaste otsib internetist välismaa meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste otsib internetist meest.
Maire Aunaste otsib internetist meest. Foto: Ekraanitõmmis

Telestaar Maire Aunaste pani oma konto üles rahvusvahelisse pruudivahendusportaali Rosebrides.com.


Roosipruutide leheküljel ütleb 58-aastane Maire, et otsitav mees võiks olla 47-60-aastane, aktiivse eluviisiga rõõmus ja eelarvamusteta inimene. Endast kirjutab Maire järgmist: minus jagunevad pooleks emotsioonid ja mõistus, mu sõnad on teravad, kuid teod leebed. Olen aus inimene ja vihkan valet. Portaali viiepallisüsteemis on Maire saanud hindeks 3,5.

Teleajakirjanik Maire on omal ajal töötanud Kroonika peatoimetajana ning avaldanud kolm raamatut. Neist keskmine, «Viis aastat peidus» räägib tema elust ja tööst illegaalina USAs. Ta on olnud kaks korda abielus, sünnitanud tütre Elisi. Häädemeeste vald nimetas Maire Aunaste oma aukodanikuks.

Kui kasutajanime froggy79 all esinev Maire nüüd tõesti 47-60-aastase välismaa mehe leiab, siis tekib oht, et taas raputab ta Maarjamaa tolmu jalgelt. Ja mis saab siis presidendi kampaaniast «Talendid koju»? Asjatundjad soovitavad internetitutvustega ettevaatlik olla: iial ei või teada, milline pervert võrgus varitseda võib…

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles