Liiklus: Leonardo DiCaprio käis eile Soomes bensu võtmas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: Reuters / Scanpix

Eile reisis filminäitleja DiCaprio USAst eralennukil Peterburi, et arutada Vene peaminister Putiniga tiigrite elu parandamist.

 

Atlandi ookeani ületamisel kulus aga lennukibensiini väheke rohkem, kui oleks võinud arvata ja nii tegi DiCaprio (36) peatuse Helsingis, et kütust tankida, kirjutab Iltasanomat.

Tankimispeatus oli lühike ja DiCaprio maandus lennukiga Peterburi linnas.

Kusjuures alles pühapäeval istus DiCaprio liinilennukile, et Venemaale reisida, kuid vaevalt oli see lennuk New Yorgist lahkunud, kui meeskond avastas mootorivea ja naasis New Yorki.

Niisiis otsustaski DiCaprio sõita Venemaale oma eralennukil.

«Sellise kogemuse järel, mis härra DiCapriol tuli üle elada, igaüks ei söandaks kohe uuesti lennureisi ette võtta,» sõnas peaminister Putin tiigrite kaitse konverentsi peoõhtul.

«Meil siin Venemaal nimetatakse selliseid vendasid täitsameesteks,» lisas peaminister Putin.

Putin küsinud ka filmistaarilt, kas ta vene keelt oskab, mida DiCaprio eitas, kuid mainis oma vene esivanemaid, mis teeb tast poolenisti venelase.

Lisaks toovad maailma infoagentuurid ära, et DiCaprio annetas tiigrite elu-olu eest hoolitsemiseks  miljon USA dollarit rahvusvahelisele fondile World Wildlife Fund, mis korraldab praegu kampaaniat «Save Tigers Now» (päästa tiigrid).

Praegu arvatakse maailmas olevat looduses 3200 tiigrit, fond tahab 2012. aastaks selle arvu kahekordistada. Sajand tagasi elas looduses umbes 100 000 tiigrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles