Tema on Twitteri kõige populaarsem staar!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry performs during a concert at the Rock in Rio Music Festival in Rio de Janeiro, Brazil, in this file photo taken September 28, 2015. Perry, 31, earned $135 million in the past 12 months, beating Taylor Swift to become the highest-earning woman in music this year, according to Forbes in a ranking released on Wednesday.  REUTERS/Pilar Olivares/Files
Katy Perry performs during a concert at the Rock in Rio Music Festival in Rio de Janeiro, Brazil, in this file photo taken September 28, 2015. Perry, 31, earned $135 million in the past 12 months, beating Taylor Swift to become the highest-earning woman in music this year, according to Forbes in a ranking released on Wednesday. REUTERS/Pilar Olivares/Files Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS

Twitteri valitsejannaks tõusis maailmakuulus lauljatar Katy Perry, kellel on lausa 80 miljonit jälgijat, kes innukalt tema säutse ootavad.

31-aastane lauljatar Katy Perry lõi oma Twitteri konto 2009.aastal ning on tänakseks savautanud sotsiaalmeedia saidi valitsejanna tiitli. Staar on esimene inimene, kes on jõudnud 80 miljoni jälgija piirini, vahendab Female First.

Katyl on tihedalt kannul popstaar Justin Bieber 73 miljoni jälgijaga ja Taylor Swift 69 miljoni fänniga.

Foto: MARK DAVIS/AFP

Katy Perry peab oma populaarsuse põhjuseks seda, et kirjutab ise oma säutse.

«90 protsenti oma säutsudest mõtlen ma ise välja ja sellest on aru saada tänu kirjavigadele,» kommenteeris staar ise.

Lisaks hoiab lauljatar oma fänne kursis show'de toimumiste ja esinemistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles