SUUR GALERII: vaata, mida tegid Eestimaa staarid aastavahetusel?

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi jõulude ajal oli tüüpilisi „mina siin, söön hapukapsast“ või „mina siin, jõuluvanaga“ pilte üsna vähe sotsiaalmeedias ringlemas, siis aastavahetus tõi pisut rohkem kirjusid pildipostitusi no ja loomulikult ka tüüpilist šampanjaklaaside kokku kilistamist, ilutulestikupilte oli siiski sel aastal tunduvalt vähem.

Tegime väikese kokkuvõtte kohalike staaride sotsiaalmeedia postitustest ja aastavahetuse emotsioonidest.

Foto: Instagram

Saame näha, kes mida sõi, kes mida jõi, kellega aastavahetuse veetis ning kus.

Modell Karmen Pedaru liipas ringi ikka veel kipsis jalaga.

Foto: Instagram

Näiteks Reporteri „kaanetüdruk“ Elo Mõttus-Leppik veetis aastavahetuse kaugel palmisaarel Tais. Nendest kaugel polnud ka üritustekorraldaja Maret Soom perega.

Foto: Instagram

Samas paljudel muusikutel oli esinemisi, ent head lõppu või uut soovida polnud probleemi – ikka väike pilt ja tervitus juurde fännidele.

Foto: Instagram

Seltskonnatäht Gerli Rosenfelt ei peljanud uusaastahommikul otse voodist selfiet postitada, samas kui tagakiusatud Anna-Maria Galojan pani üles pildi vaid oma jalgadest.

Foto: Instagram

Sama tegi ka endine esileedi Evelin Ilves, kes veedab aastavahetust samuti kuskil palmisaarel.

Foto: Instagram

Näib, et ärinaise Tiiu Järviste mees jäi juba enne uusaastapauke tukkuma, tea, kas paugutamine südaööl äratas mehe või magaski ta aastavahetuse maha?

Foto: Instagram

Nagu ka jõulude ajal, siis traditsioonilisi ilutulestikupilte oli vähe. Samas näiteks supermodell Carmen Kass muud ei postitanudki.

Vaata pildigaleriid!

Kuidas teie aastavahetus möödus?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles