Nõia-Intsu anne tuleb sügavalt maa seest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu Foto: Karli Saul

Juba homme, laupäeval, 20. novembril toimub Tartus klubis Tallinn SUUR GIGANTIDE HEITLUS! - Eesti aasta parima meesstrippari selgitamine! Ürituse korraldaja on tutvumisportaal iha.ee.

Eesti ajaloo suurimal stripparite heitlusel konkureerivad oma kehavõlude eksponeerimise kunstis esimest korda ühel laval Marco Tasane aka Strippar Marco, Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel ja Indrek Leibur aka Nõia-Ints.

Õhtu tuleb olema täis puhast erootikat, sest kohal on teisigi seksikaid meesstrippareid. Oma kehad kisuvad paljaks ka klubi kaunid baarmanid ning prinke muskleid on demonstreerima palutud kuumad jõusaalide kuningad.

Elu24 uuris Indrek Leiburilt aka Nõia-Intsult, kuidas sujuvad ettevalmistused homme Club Tallinnas toimuvateks gigantide heitluseks.

Oled valitud kolme staarstrippari hulka, kas see üllatas Sind?

Ikka olin üllatunud! Eriti selles, et mind kutsuti võislema sellel alal ja just nende isikutega...

Peagi pead astuma võistlustulle. Kuidas oled selleks valmistunud?

Ütlen ausalt, pole siiani kordagi midagi harjutanud ega treeninud! Pole aega olnud, sest olen Soomes tööl ja aega ei jätku selleks. Mul pole trumpe kohe kindlasti.

Iseloomusta paari sõnaga oma vastaseid Strippar Marcot ja Farmi-Gabrieli. Millised on nende suurimad trumbid, kuid milles jäävad nad Sinule kindlasti alla?

Marco on selline rahulik ja pole üldse ülbe, aga Kubjas, vot see mees on endast kohe väga heal arvamusel. Väga mägedes mees. Aga kokkuvõttes on meis kõigis veidike halba ja veidike head.

Kuidas suhtub Inga Sinu ettevõtmisesse?

Ingal pole selle vastu midagi ja ta tuleb mind võistlustele innustama.

Millised on Sinu võidušansid?

Ma ei võida seda matši, Kubjas võidab selle... Igatahes on ta ise selles kindel.

Kas närv on sees juba?

Pole peegli ees eriti harjutanud ja ma ei tunne ka muret kuidas mul läheb. Ma ei ihka võitu.

Milliseks hindad oma strippari võimeid?

Minu strippari võimed ja anne tulevad sügavalt maa seest ja seda ma ei avalda millised need võimed mul on. Las jääda see ka rahvale laupäeval üllatuseks.

Kas oled nõus võidu nimel end tuhandete fännide ees 20. novembril Tartus Club Tallinnas alasti kiskuma?

Alasti end kiskuda ei kavatse, sest muidu saab minu stripparikärjäär kiiresti läbi. Siis teavad ju kõik, kui suur või kui väike mul on. Aga mine tea, mis tulevikus võib veel kõik ette tulla...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles