Tallinnas esineb teatraliseeritud šõuga Polina Gagarina!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas esineb teatraliseeritud šõuga Polina Gagarina
Tallinnas esineb teatraliseeritud šõuga Polina Gagarina Foto: promo

11. aprillil, 2016 toimub Tallinnas Nordea Kontserdimajas praegusaja ühe parima, peamiste muusikapreemiate ja -auhindade mitmekordse võitja Polina Gagarina soolokontsert. 2015. aasta Eurovisiooni finalist esitab Tallinnas oma hittide muusikalise assortii ja unikaalse teatraliseeritud kava.

Peen ja sensuaalne Polina Gagarina on teinud oma Eesti austajatele üllatuse: muusikalise šõu kõrvalt saavad külalised tema kontserdil teatraliseeritud, paljude lavaefektidega etenduse tunnistajaks.

Uus koreograafiline lavastus, läbi mõeldud süžeeliinid, hinge matvad eriefektid, laulud ja hitid, mis on pälvinud mitmemiljonilise publiku tunnustuse – see ootab Tallinna publikut Polina Gagarina vaatemängulisel šõul.

Šõu kallal töötas üle saja inimese.Polina Gagarina pidevaid rollimuutusi saadavad videoinstallatsioonid, mis loovad erilise atmosfääri. Suurepärane hääl, elav esitus, fantastiline valgusšõu ja rabav koreograafia – ning emotsioonide tulv ja positiivne meeleolu on garanteeritud.

Gagarina võitis miljonite südamed 2015. aasta Eurovisioonil, kus jäi „hõbedasele“ teisele kohale. Tema hitt „A Million Voices“ sai populaarseks kogu maailmas. Pealegi andsid Eesti vaatajad Polinale selle laulu eest kõrgeimad punktid! See hitt jõudis Inglismaa ühe kõige prestiižsema itunes-chart´i TOP-30 hulka. Seni on õnnestunud Vene tähtedest sinna jõuda vaid ansamblil T.A.T.U.

Polina Gagarina on Venemaa üks kõige eredamaid ja andekamaid lauljaid, laulude autor ja helilooja, kellel on tugev, ebatavaline ning lummav  hääl. Tema siirus ei jäta kedagi külmaks. Septembrist 2015  on Gagarina  Esimese kanali teleprojekti „Golos“ („Hääl“) üks juhte.

2005. aastal sai Polina Gagarina kolmanda koha rahvusvahelisel muusikakonkursil „Novaja volna“ („Uus laine“), ta on ka festivali „Aasta laul“ mitmekordne laureaat.

Lauluga „Spektakl okontšen“ („Etendus on lõppenud“) võitis Polina hulganisti auhindu: 2012. aastal sai ta iga-aastase preemia „Fashion People Awards“   nominatsioonis „ Fashion-laul“, võitis Ru.TV preemia nominatsioonis  „Parim rington“, sai Kuldse Grammofoni austava kuju, diplomi ja punase tähe saatelt „20 parimat laulu“.

2013. aastal nimetati Gagarina „Parimaks lauljaks“, tema klipp laulule „Net“ („Ei“) sai telekanali RU.TV versiooni järgi parimaks videoklipiks, samal aastal sai ta taas  preemia „Fashion People Awards“ laureaadiks, kuid seekord nominatsioonis „Fashion-laulja“, preemia „Ženštšina goda Glamour“ („Aasta naine Glamour“) preemia üleandmisel tunnistati ta „Aasta lauljaks“, sai Kuldse Grammofoni kuju. 8. septembril 2015 tunnistati ta ajakirja GQ versiooni järgi „Aasta naiseks“.

Foto: promo

Juba 11. aprillil esineb Polina Tallinnas. Kontserdil ootavad teid nüüdisaegne koreograafia, ülimoodne valgus, vanad ja uued hitid vene ning inglise keeles. Seda ei saa maha magada!

Piletid on müügil kõikides Piletilevi kassades

Ainult detsembri lõpuni kõikidelt piletitelt 15% soodustus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles