Jõulujazzi 20. juubelifestivali avab lauljatar Sara Mitra Londonist

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Sara Mitra Londonist
Lauljatar Sara Mitra Londonist Foto: promo

Festivali Jõulujazz avakontserdil esineb särav lauljatar Sara Mitra Suurbritanniast oma bändiga! Kanadalanna Kellylee Evansi kontserttuur ja ka Eesti esinemine on seoses laulja õnnetusega eilsest tühistatud. Jõulujazzi avakontserdi piletid kehtivad Sara Mitra kontserdil 28. novembril kell 19 Vabal Laval. 

Jõulujazzi 20-aastase ajaloo jooksul asendub festivali artist uue esinejaga esmakordselt. Nii Jamie Cullumi kui Gilles Petersoni lemmikartist Sara Mitra õnnestus Eestisse esinema saada õnneliku juhuse tahtel ja kiirete läbirääkimiste tulemusena 24 h jooksul. Eelmisel pühapäeval lõppenud Londoni Jazzifestivalil mitmeid kontserte andnud lauljatar katkestas oma puhkuse, et tulla Eestisse.

Kellylee Evansi agentuur andis kurvastusega teada, et õnnetu kukkumise tagajärjel ning arstide nõudmisel on lauljatari kontserdid Prantsusmaal ja Eestis tühistatud. Kellylee, tema agentuur ja Jazzkaar vabandavad Eesti fännide ees. Jazzkaar soovib artistile kiiret paranemist ja loodetavasti õnnestub publikul teda siiski Eestis lähiajal näha.

Sara Mitra on vaimustav laulja, helilooja ja bändiliider, kes Jõulujazzi avakontserdil esitab oma trioga nii jazziklassikat kui ka omaloomingut. Iiri ja India juurtega lauljatari looming ammutab inspiratsiooni folgist, jazzist ja bluusist. Tema tänane lai repertuaar hõlmab muusikat Cole Porteri lugudest Bob Marley armastuslauludeni.

Lauljatari esimese albumi “April Song” (2010) valis Jamie Cullum oma raadiosaates “Aasta albumiks”. Oma hiljutises BBC Radio 2 show's kiitis ta lauljatari nõnda: “Ta on absoluutselt vaimustav artist, tal on isikupärane hääl ja hea maitse – Sara Mitra on mu üks praeguseid lemmikuid briti lauljate seas”. Mitra teine album “Losing You” ilmus sel kevadel ja selle produtsent Ben Lamdin töötab ka artistidega nagu Gregory Porter ja Laura Mvula. Sara fännide hulka kuulub ka legendaarne DJ Gilles Peterson ja mainekas jazziajakiri ”Jazzwise” lisab lauljatari kohta – “värskendav segu reaalsusest ja romantikast”. 

Kellylee Evansi kontserdile ostetud piletid kehtivad Sara Mitra kontserdil 28. novembril kell 19 Vabal Laval. Soovi korral on võimalik festivali avakontserdi pilet tagasi müüa kuni 4. detsembrini 2015 (k.a.). Täpsem info kodulehel

Jazzkaare piletiinfot saab numbril 666 0030 või piletid@jazzkaar.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles