Moevargus lahendatud: Liina Steini hinnalise disainkleidi pani pihta alkoholiga liialdanud härra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varastatud Liina Steini õhtukleit
Varastatud Liina Steini õhtukleit Foto: Facebook

Eestis leidis aset harukordne moevargus, kui kesklinnas asuvalt reklaamstendilt varastati hinnaline Liina Steini disainkleit. Imekombel on pidulik õhtutualett ka praeguseks leitud, kuid selle varguslugu oli üpris kummaline. 

Disainer Liina Stein on isegi hämmingus, kuidas suutis keegi läbi pisikese augu mannekeeni koos massivse kleidiga välja tõmmata. Liinal on äärmiselt kahju, et käsitööna valminud meistriteos linlasi vaid napid kaks ööpäeva rõõmustada sai, enne kui see pihta pandi. 

Ta tegi politseisse ka varguse kohta avalduse ning jagas teadet ka sotsiaalmeedias, et oodata varguse kohta vihjeid. Õnneks ei olnud kleit kaua kaotsis, sest juba õhtupoolikul andis kleidi näpanud kodanik end ise politseile üles ja võttis ka kleidi Põhja Prefektuuri kesklinna jaoskonda kaasa. Politsei pressiesindaja sõnul kahetses mees oma tegu, selgitades, et oli möödunud õhtul natuke alkoholiga liialdanud ja ei andnud endale aru, mida teeb. Kleit oli õnneks terve. 

Vaata lähemalt TV3 videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles