Bordellipidaja: Charlie Sheen kulutas prostituutidele 1,6 miljonit ja eelistas operatsioonieelseid transseksuaale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Bordellimaadam, kes varustas Charlie Sheeni ja tema toonast naist Brooke Muellerit prostituutidega, rääkis näitleja eelistustest magamistoas.

Anna Gristina väidab, et Sheen ja Mueller kasutasid tema asutuse prostituute kahe aasta jooksul enne seda, kui Sheen sai teada oma HIV diagnoosist, kirjutab Daily Mail. Näitleja olevat maksnud lisaraha kondoomita seksi eest ja eelistas «operatsioonieelseid transseksuaale».

Aastaks 2013 - kaks aastat pärast diagnoosist teadasaamist - oli Charlie prostituutidele väidetavalt kulutanud 1,6 miljonit dollarit.

«Pornotüdrukud, kes Charlie'le meeldisid, nõustusid kondoomita seksiga, sest ta maksis neile 5000 kuni 10 000 dollarit lisaks. Mõned olid nõus ka seepärast, et lootsid temast rasedaks jääda,» ütles Gristina. 

Bordellipidaja sõnul võttis seksiseiklustest osa ka Sheeni toonane naine Brooke Mueller: «Mõnikord istus Charlie lihtsalt arvuti taga ja mängis hasartmänge ning tema naine nautis tüdrukute seltskonda.»

Gristina sõnul küsis Sheen ka meesprostituutide järele, kuid ta ei teadnud, kas näitleja soovis neid ise kasutada või tahtis näha, kuidas tema naine nendega seksib. Gristina sõnul kulutas Sheen kuni sada tuhat dollarit õhtu jooksul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles