Galerii: Michelle Obama mängis keksu ja kohtus orbudega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama India lapsele autogrammi andmas
Michelle Obama India lapsele autogrammi andmas Foto: SCANPIX

Indias koos oma abikaasa, USA presidendi Barack Obamaga visiidil olev esileedi Michelle Obama laulis, tantsis ja mängis keksu koos kohalike lastega.

India heategevusorganisatsioon Make a Difference tõi Mumbai ülikooli USA esileediga kohtuma 33 orbu, kirjutab Huffington Post.

Michelle Obama liitus 8-13-aastaste lastega, kes tema saabudes mängisid ingliskeelset sõnamängu.  Neile lastele annab heategevusorganisatsioon ingliskeelse hariduse, et nad tulevikus oma eluga hakkama saaksid.

Hiljem tantsisid lapsed Bollywoodi menufilmist tuntud meloodia järgi ja nii ka proua Obama.

Siis aga mängiti koos trumme ja tamburiine.

USA esileedi rääkis lastele hariduse tähtsusest.

«Kasvasin üles perekonnas, kus polnud palju raha ja ma ei unistanud USA esileediks saamisest. Kuid ma sain hea hariduse, tänu millele on mul võimalik  nüüdset rolli täita,» selgitas proua Obama.

Enne lahkumist jagas Michelle Obama lastele kingitusi – vihikuid, pliiatseid, pastapliiatseid ja komme.

Heategevusorganisatsiooni esindaja Jithin Nedumala loodab, et USA esileedi innustas orbe.

«Neil pole vanemaid, kes neid juhendaks või koolitööd tegema sunniks. Ei ole just palju inimesi, kes neist hooliks ja neisse usuks,» lausus Nedumala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles