Andrus Jussi Anacondast: ei ole kerge armastada vihmaussi, kellest on naine tehtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Juss Haasma
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Juss Haasma Foto: Viktor Burkivski

Juss Haasma parodeeris «Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates Anacondat ja esitas lugu «Ei soovi, et lahkuksid».

Andrus Vaarik kommenteeris: Ma jätkaks siit, kus ma lõpetasin Orumetsaga - parodeerida võib sellist artisti, keda sa väga armastad. Sa armastad Anacondat, jah? Ilma naljata! On näha, et sa armastad, sest sa oled temaga nii pikalt tegelenud. Ei ole kerge armastada vihmaussi, kellest on püütud naine teha. Sa pead teda tahes tahtmata armastama, sa pead olema tema advokaat. Siis tekib see paroodia kuskil kõrgemal tasemel, kui sa oled selle lolluse täiuslikult ära õppinud ja oled sellest täielikult üle, et vot, võtke või jätke. Selline nali mulle meeldib.

Olav Osolin: Mulle meeldib see saade sellepärast, et see toob meelde vanu aegu. 16 aastat tagasi, kus tuli produtsendil, kes võttis koolipingist paar tüdrukut, Rootsi bändi loo, ütles, et teeme sellele teksti ja nüüd plärtsti, jooksete telestuudiosse. Kõik olid happyd ja siis tuli publik ja ütles ka, et jõle lahe. Ainuke asi, mis ma võiksin sulle ette heita, on see, et sa laulsid sünkroonis. Kui videos tol ajal oli, siis nad ei saanud stuudios sellele sünkroonile kuidagi pihta ja suu liikus ikka eraldi muusikast. Sul tuli liiga hästi välja. Aga sa olid väga armas ja sa tantsisid hiiglama hästi. Liiga hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles