Galerii: Rock Cafe pidas 11. sünnipäeva! Üllatusesinejateks olid Artjom Savitski ja Elina Born

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Legendaarne Rock Cafe pidas nädalavahetusel oma 11. sünnipäeva, kuhu olid rahvast tantsutama palutud muusikud Artjom Savitski ja Elina Born koos oma värskelt kokku padud bändiga.
 

Foto: Viktor Burkivski

Tallinna suurim kontsertklubi Rock Cafe tähistas nädalavahetusel oma 11. sünnipäeva.

Foto: Viktor Burkivski

Värskenduskuuri läbinud klubi tõi lavale vägeva esinejate rivi Eesti pop- ja rockmuusikutest – üles astusid Vaiko Eplik & Eliit, Elina Born, Traffic, Ans. Andur, Blind, Artjom Savitski ja Three Leg Dog.

Foto: Viktor Burkivski

Reedel, 16. oktoobri hilisõhtul astusid Rock Cafe lavale lauljatar Elina Born koos oma uue kuuma bändiga, klaari kõlaga kidrapoppi pakkuv Traffic ja peagi ilmuva debüütalbumi kava tutvustav poprokkar Artjom Savitski.

Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval, 17. oktoobril avatI klubi uksed juba kell 20:00. 

Sünnipäevalisi kostitasid fenomenaalne Vaiko Eplik ja Eliit, Paide indienautide punt Ans. Andur ja üllitamisvalmi  esikalbumi kraami tulistav psühhedeelse roki kahur Three Leg Dog. Lisaks sooritas just sel õhtul oma tänavuse viimase, ohtralt äratundmis- ja kaasaüürgamisrõõmu lubava etteaste alternatiivroki veteran Blind. 

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles