Tippmoeloojate muusa Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi kollektsioonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kätlin Aas võib tunduda üsna tavalise 11. klassi tüdrukuna, kuid hoolimata oma noorusest on ta juba kandnud laval paljude tippmoeloojate loomingut. Et toetada ka kohalikke moeandeid, on lubanud Kätlin astuda üles ka Tallinna moenädalal – 5. novembri õhtul toimuval Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi moe-show`l.

Tallinna juurtega tippmodell on kõndinud Pariisi, Milano, New Yorgi ja Londoni moenädalatel muuhulgas näiteks ka Miu Miu, Givenchy, Versace, Kenzo, Yves Saint Laurent`i, Jil Stuarti ja Oscar de la Renta moe-show'des.

Kõige olulisemat rolli Kätlini karjääris on mänginud mõjukas Prada kaubamärk, mille moe-show`d ta alustas ja lõpetas ning mille reklaamkampaanias on ta ka üles astunud.

 
Kätlini avastajaks on Eesti Modelliagentuuri juht  Katrin Rannaväli, kellele jäi huvitava välimusega tüdruk silma ühel suvisel vabaõhuüritusel, kus ta esines oma show-tantsutrupiga.

Kätlin õpib kunstiklassis ja on väga loominguline inimene, kellele meeldib joonistamine, maalimine. Ta jumaldab ka tantsimist kui loomingut, vallates erinevaid tantsustiile.

Intervjuus välispressile on Kätlin rääkinud, mida modellindus talle on andnud: «See ei ole muutnud mu iseloomu. Kuid see on andnud mu elule avarama perspektiivi.»

Kiika pildigaleriid show'dest, kus Kätlin Aas osalenud!
 

Et toetada ka kohalikke moeandeid, on  Kätlin lubanud astuda üles ka Tallinna moenädalal – 5. novembri õhtul toimuval Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi moe-show`l.



 

Moenädala lisainfo: www.estonianfashion.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles