Iljas Rustamov lubab King of Kingsi võistluseks tippvormis olla

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iljas Rustamov lubab King of Kingsi võistluseks tippvormis olla
Iljas Rustamov lubab King of Kingsi võistluseks tippvormis olla Foto: MediaMarketing

Tallinna võitluskunstide klubi First Fighting Club liige Iljas Rustamov on üks neist sportlastest, kes on 17. oktoobril esmakordselt Eestisse jõudva ülipopulaarse sarja King of Kings osavõtjate nimistus. Tema vastane pole veel täpselt teada, kuid Iljas võtab osa Fight Box kategooria heitlustest.

Foto: MediaMarketing

Sportlane lubab 17. oktoobriks olla tippvormis.

«Tunnen ennast väga hästi ja olen tahtejõudu täis, me läheme võidule järele!,» on Iljas kindel. Hetkeseisus on tal 6 võitu ja üks kaotus. 

«Viimase võistluse pidasin ma King of Kingi turniiril Riias 22. mail, see oli edukas võistlus ja ma võitsin,» räägib võitleja. Hetkel pole korraldajad talle veel vastast välja valinud, kuid ilmselt valitakse kahe mehe vahel, kellest üks on Lätist ja teine Moldaaviast.

«Kõiki mu häid külgi te saate näha ringis,» lubab Iljas. Ta on rahul sellega, et King of Kingsi Grand Prix etapp toimub siinsamas koduses Saku Suurhallis. «Ma arvan, et see on suur läbimurre Eesti kickboxingule, et sellised turniirid toimuvad just Eestis, ja mul on hea meel selle au üle seal osaleda,» lisab kickpoksija. 

Foto: MediaMarketing

Iljas väidab, et ta isegi ei mõtle populaarsuse peale, tema jaoks on peamine end ringil heast küljest näidata.

«Oma fännidele olen väga tänulik, kuna nad on nii palju mind toetanud ja oma toetusega nad annavad mulle veelgi rohkem energiat, et pürgida kõrgemale,» peab ta austajate kohalolekut oluliseks. Nagu kõik teisedki sõdalased, on ka Iljas ülimalt pühendunud. «Minu jaoks on võistluskunst kõik, enamus oma aega ma pühendan võistluskunstile.»

Foto: MediaMarketing

1992. aastal sündinud Iljas Rustamov on kickboxinguga aktiivselt tegelenud neli aastat, tema kaalukategooria on 77 kilogrammi ja tema treeneriks on Maksim Vorovski.

Foto: MediaMarketing

22. mail Riia Arenal toimunud King of Kingsi esimese Eesti-Läti võistluste etapil alistas ta Läti esindaja Pavel Mazuroki.

Foto: MediaMarketing
Foto: MediaMarketing
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles