Kerli Talkis: Kuigi Martini Porsche läks Ukrainasse, siis meie tuju see ei rikkunud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlanna Kerli Talkis sai rahvusvahelisel Martini võistlusel auhinnaks luksusliku reisi Itaaliasse, kus ta sel nädalal võistles Martini võidusõiduvärvides Porsche 911 nimel. Lisaks närvekõditavale võistlusele ootas teda Milanos ja Monzas glamuurne vastuvõtt, Pessiones eksklusiivne Martini tehase ning Milanons Expo külastus. 

Foto: Anu Saagim/Martini Group

«Konkursil osalemine oli minu elukaaslase Oliveri idee ja kui saime teada Itaalia reisi võidust, olime sõnatud!» tunnistas Kerli Elu24le.

Foto: Anu Saagim/Martini Group

Kerli, Ben aka Stig ja Anu Monzas

Kerli: Reisikogemus Itaaliasse ja just maailma ühele kõige kuulsamale ja kiiremale vormelirajale Monzas oli sõnu seletamatu kogemus! Ma poleks kunagi osanud sellest undki näha!

Foto: Anu Saagim/Martini Group

Kerli: Sõitsime kolme erineva Porchega aja peale slaalomit, kus sai tublisti ka meedterahvaid seljatatud ja suurepäraseid tulemusi tehtud. Sõita maailmakuulsal Monza ringrajal koos Ben Collinsiga aka Stigiga, ja mis veel parem...

Foto: Anu Saagim/Martini Group

Istuda ise F1 formeli autos ja nautida roolis kiirusi, mida mujal kogeda pole lihtsalt võimalik... Sõnadest jääb lihtsalt puudu...

Foto: Anu Saagim/Martini Group

Keri: Ja Tänama pean taas oma kaasat Oliveri, kes antud fotokonkursi avastas ja pilte teha aitas. Aitäh ka super tiimikaaslasele Anu Saagimile!

Foto: Anu Saagim/Martini Group

Ja kuigi Porsche läks Ukraina väga andekale meesterahvale, siis see ei rikkunud meie tuju. Külastasime järgmistel päevadel veel Martini tehast ja veetsime meeleolukalt aega Milano EXPO`l. Seiklusi ja vahvaid emotsioone jagus igasse päeva. Aitäh Martini tiimile!

Foto: Anu Saagim/Martini Group

Kerli Talkis elab Järva-Jaanis, õpib Tallinna Ülikoolis ja töötab Rakvere Laste Päevakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles