Äge! Uue Maailma Tänavafestivalil saab näha erakordset õhupalliinstallatsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa kunstniku Sina Greinert'i õhupalliinstallatsioon
Saksamaa kunstniku Sina Greinert'i õhupalliinstallatsioon Foto: promo

Saksamaa kunstnik Sina Greinert esitleb nädalavahetusel Uue Maailma Tänavafestivalil erakordset õhupalliinstallatsiooni – tavalisest puust saab kunstiteos, mis pakitakse erineva suuruse ja värvidega õhupallidesse.

Lähtudes tänavuse festivali peateemast, milleks on: „Toome muusika tänavale!“, kaasab Sina installatsiooni ka erinevaid rütmipille. „Õhupallid annavad edasi sõnumit õnnest ja tähistamisest ning nende ebapüsivus tekitab elamusliku tunde,“ selgitab kunstnik miks tema installatsioonid just õhupallidest tehtud on. Sina ei korda oma teoseid kunagi, mistõttu on iga installatsioon unikaalne.

Installatsioon asub Koidu ja Luha ristmikul ning valmib Uue Maailma Tänavafestivali avamisajaks.

Foto: promo

Sina on oma installatsioonidega üles astunud Austrias, Bosnias, Hiinas, Saksamaal, Ungaris, Marokos, Poolas, Hispaanias, Šveitsis ja Tadžikistanis.

Uue Maailma Tänavafestival on asumipidu, toimub 5. ja 6. septembril Uue Maailma piirkonnas ning toob kokku nii Uue Maailma elanikud kui ka külalised üle Tallinna.

Programm ja ajakava siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles