«Hard Nationi» 5. hooaja lööb lahti Frontliner!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frontliner
Frontliner Foto: promo

Sellel reedel 4.septembril alustab Rock Cafes suurejooneliselt oma 5.hooaega üritus «Hard Nation» koos suurnimega Frontliner Hollandist.

Juba sellel reedel kohtuvad Rock Cafes karmima elektroonilise tantsumuusika ehk Hardstyle sõbrad ühe suurima kodumaa klubiüritusega Hard Nation.  Kui eelmisel hooajal korraldati 5 suurüritust nimedega Ran-D, Brennan Heart, Psyko Punkz, Toneshifterz ja maailma number 1 Headhunterz´iga, siis selle hooaja lööb lahti kauaoodatud ja esmakordselt Eestis üles astuv «Frontliner» Hollandist.

Eelkõige iseloomustab artisti tema hüüdnimi Melodyman ehk tema toestes on esile toodud just meloodiad aga ka erinevad hardstyle stiilid. 

Foto: promo

Üritusel astuvad veel ülesse Sunny Dee, Hardstyle Toys, The Renegade, P-Project, Snoop, Spirit ning hard electro warm up-iga Cityflash.

Iga hardstyle muusika armastaja on oodatud juba sellel reedel 4. septembril Hard Nationi 5.hooaja avalöögile, algusega 23.00.

Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles