Absurd! Kohvilemb Dave Benton ei suutnud Toris tassikest kohvi leida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvilemb Dave Benton ei suutnud Toris tassikest kohvi leida
Kohvilemb Dave Benton ei suutnud Toris tassikest kohvi leida Foto: Hillar Kohv

31. juulil käisid Tori kirikus esinemas pärlipüüdjad Karl Madis, Dave Benton ja Margus Kappel.

Foto: Hillar Kohv

Superstaarid saabusid Torisse juba paar tundi enne kontserdi algust ning käisid Tori alevikus ringi, et leida kohta kohvijoomiseks.

Kahjuks puudub Toris selline koht, kus saaks tassikest kohvi juua ka õhtutundidel. Näiteks Tori bussipeatuses asuv Tori Burger on juba pikemat aega müügis, aga aeg ajalt ka avatud. Seda loomulikult siis, kui baaripidajal selleks tuju ja mahti. Lähedal asuv samalaadne äri Ecclesia on avatud vaid kella 18ni.

Hillar Kohv: Kohtasin Karl Madist juhuslikult Tori kaupluse juures. Muusik küsis minult, et kas oleks võimalik kusagilt kohvi saada. Kohvi oli eriti palavalt soovinud just kohvilemb lõunamaa mees Dave Benton.

Läksime siis Karl Madisega Tori kauplusesse ning rääkisime seal müüjaga kohvijoomise teemal. Lahendus oli selline, et Karl Madis ostis Tori kauplusest paki kohvi ja hunniku  kohvitasse ning kauplus laenutas oma veekeetjat, et artistid saaksid Tori kirikus endale kohvi keeta.

Kümme minutit enne kontserdi algust tagastati veekeetja Tori kauplusesse. Minu arust oli see väga naljakas, et Pärlipüüdjad keetsid endale Tori kirikus ise kohvi.

Siinkohal tuleb minu soovitus teistele artistidele, kes edaspidi Torisse esinema tulla kavatsevad ja suured kohvifännid on - võtke ise termosega kohv ise kaasa! Toris võib kohvita jääda!

Tori vallavalitsuse ametnikke Torisse saabuvad kultuuriinimesed ja teised külalised ilmselt ei huvita. Vallavanem Kaie Toobal elab Vändras, kunagine Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär on arendusnõunik ja elukoht hoopis Saaremaal (korteris Toris vahel argipäeviti) ning sotsiaaltöötaja ja ehitusnõunik elavad Pärnus. Nii, et palju õnne Tori!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles