Suur Papa läheb ka luumurruga lavale

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Papa
Suur Papa Foto: Pressifoto

Tuntud räppar Suur Papa ei jäta oma fänne kontserdist ilma ka siis, kui ise on vigastatud. Kuigi Suur Papa tegi möödunud nädalal suurel kiirusel mootorrattaga avarii ja sai seal luumurru, kavatseb ta reedel anda Rock Cafes oma fännidele kontserdi.

“Kui tuli uudis avariist, läksin muidugi küsima, et mis meie varemplaanitud üritusest saab. Suur Papa kinnitas, et kavatseb live’i ära teha. Nii kõva mees, endal rangluu kildudeks aga kontserti tegemata ei jäta! Meie asi on tagada, et keegi isegi mitte kogemata Suure Papa viga saanud rangluu pihta ei läheks ja seda me ka teeme,” kommenteeris Rock Cafe juht Mart Luik.

Foto: Viktor Burkivski

Eesti räpimaailma tegija Suur Papa esineb reedel koos legendaarse USA räppari Coolio’ga.

Räppar, näitleja ja isegi kokasaatejuht Coolio, kodanikunimega Artis Leon Ivey Jr.on müünud üle 30 miljoni albumi ja tema lugu “Gangsta’s Paradise” oli 1995 üleilmne hitt. Coolio annab eksklusiivse kontserdi sel reedel Rock Cafes. Varem teatati ekslikult, justkui esineks kuulus USA räppar festivalil We Love 90’s.

Piletid on müügis vaid 19 euroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles