Loosi läheb legendaarse jäähokimängija Vjatšeslav Fetissovi võistlussärk!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval toimub Tondiraba jäähallis heategevusüritus "Hoki aitab", kus osalevad paljud Eesti ja Soome spordikuulsused. Teiste seas proovis jäähokimängija ametit ka seltskonnadaam Anu Saagim, kellele usaldati eriti karm roll: väravavahiks olemine
Laupäeval toimub Tondiraba jäähallis heategevusüritus "Hoki aitab", kus osalevad paljud Eesti ja Soome spordikuulsused. Teiste seas proovis jäähokimängija ametit ka seltskonnadaam Anu Saagim, kellele usaldati eriti karm roll: väravavahiks olemine Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval, 22. augustil kell 15 toimub Tondiraba jäähallis suur jäähokishow «Hoki Aitab».

Foto: Viktor Burkivski

Heategevuslikus hokimängus kohtuvad Tondiraba All Stars ja legendaarne Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkatun Oilers.

Jääle tulevad Vjatšeslav Fetissov, Esa Tikkanen, Jari Litmanen, Leo Komarov, Robert Rooba, Siim Liivik, Pearu Paulus, Emil Rutiku, Allar Levandi ja mitmed teised kuulsused erinevatest riikidest.

Ürituse piletitulu kasutatakse heategevuseks. Hokishow korraldajad Eesti Jäähokiliit ja Pietarninkatun Oilers annetavad 75% piletitulust Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule ning seda kasutatakse tugikeskuse teenuste rahastamiseks ning Tallinna Lastehaigla onkohematoloogiaosakonna jälgimismonitori ostmiseks. 25% piletitulust suunatakse Eesti Jäähokiliidu kaudu Eesti noorte jäähoki arengusse korraldamaks jäähokilaagreid erinevates Eesti linnades.

Elu24 paneb omaltpoolt loosi Venemaa legendaarse jäähokimängija Vjatšeslav Fetissovi võistlusärgi!

Küsimus, millele tuleks vastata on - Milline noor Eesti hokimängija viibis suvel NHL-i klubi Minnesota Wild treeninglaagris?

Foto: Viktor Burkivski

Saada vastus toimetus@elu24.ee. Õigesti vastanute seast valib fortuuna välja ühe õnneliku, kes saab endale Vjatšeslav Fetissovi võistlusärgi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles