Marge Rahu: mainet teeb ikka sisu mitte pakend...

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Finale 2009 - Restoranis Vertigo leidis 9. detsembril aset Buduaari aastalõpupidu Grand Finale. Üritus korraldati koostöös Õnnepangaga. Marge Rahu
Grand Finale 2009 - Restoranis Vertigo leidis 9. detsembril aset Buduaari aastalõpupidu Grand Finale. Üritus korraldati koostöös Õnnepangaga. Marge Rahu Foto: AFP / Scanpix

Nüüdsest ilmub uues kuues Kroonika esmaspäeviti. Elu24 uuris konkureerivatelt meelelahutusportaalidelt ja nädalaväljaannetelt, kuidas neile meeldib värskenduskuuri läbi teinud seltskonnaajakiri.

Veebiajakirja Buduaar.ee juht Marge Rahu:

Ajakiri on esimesest päevast, mil Krista toimetama hakkas, väga palju paremaks läinud, aga antud uuenduste otstarbekus ilmumispäevade ja paberi läikivuse arvelt tunduvad mulle, kui majanduslikult mõtlevale inimesele natuke raha raiskamisena. Mainet teeb ikka sisu mitte pakend.

Ausalt öelda on mul nii lugejal, kui konkurendil täiesti ükskõik, kui läikiv on mingi ajakirja paber. See ei ole minu jaoks mingi mainekujundaja, tasemenäitaja või edukuse mõõdupuu. 

Samuti ei pea ma oluliseks, mis päeval see ilmub, sest Kroonika taolises ajakirjas pole mitte midagi sellist, mida inimene PEAB teada saama kindlasti esmaspäeval ja mitte teisipäeval.

Ning selles võtmes, et uudistega tuleb olla esimene, siis paberajakiri veebidega nagunii võidu ei jookse. Aga kui toimetus jõuab kõik nädalavahetuse üritused ilusti esmaspäevaks kaane vahele, siis see on väga vinge ja vaid näitab Krista juhitava tiimi töö kiirust ja kvaliteeti. 

Mulle on sisu oluline. Krista on väga hea tegija, kes on toonud kaante vahele uusi põnevaid persoone ja suutnud murda selles suures meediaimpeeriumis nii mõnegi vana ja aegunud väärtushinnangu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles