Suur pidu: vabade ja vallatute kokkutulek Club Tallinas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suudlev paar
Suudlev paar Foto: Reuters / Scanpix

Tutvuste sobitamiseks jääb tänases  elutempos paljudel ajast puudu. Populaarsed on küll erinevad suhtlusportaalid, samas on aga oht, et vestluspartner ei pruugi olla see, kellena end esitleb. Tartu klubil Tallinn on teile pakkuda suurepärane lahendus! 
 

Tudengiklubi Tallinn on korraldanud eelmisest hooajast mitu Vabade & Vallatute Kokkutulekut, mis on osutunud üle ootuste populaarseteks!

Klubi programmijuhi Tiit Uibusaare sõnul on klubi töötajatele tulnud mitmel korral väga positiivset tagasisidet, milles pidulised kiidavad üritust ning tänavad, et on leidnud endale just sellelt ürituselt armsama.


Mõned tutvumisnipid, mida partneri otsingul tasub kasutada:

Haara klubis käepael ning otsi sama numbriga kaaslast. Klubi poolt on teile kaaslase leidmisel spetsiaalne kokteil. Ole potensiaalsele kaaslasele lähenedes viisakas ning proovi mitte olla närviline.

Kui oled ehk pisut arg, võid anda enda tujust ja kaaslase otsingust märku vastavat värvi kokteilidega. Roheline - olen vaba, kollane - nii ja naa, punane - olen kinni.

Lisaks käib klubis ringi ka Durexi suhteekspert, kes vajadusel aitab kasuliku teabe ning kaitsevahenditega!

Juba sel reedel, 15. oktoobril, algusega 23:00 toimub Club Tallinnas taas Tartu populaarseim pidu - Vabade & Vallatute Kokkutulek!

Vaata lisa www.clubtallinn.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles