XXXL-popstaar Snowflake: ma näen välja nagu Britney, kes on sünnitanud 15 last!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ungari poptäht Snowflake ei tee midagi selleks, et saledam välja paista. Vastupidi - kõiki tema vorme saab imetleda uues videos «My Mission Is You».

34-aastane ja 170-kilone blondiin võrdles end Britney Spearsiga ja kandis isegi läbipaistvat kostüümi, millist saab näha  videos «Toxic», kirjutab The Mirror. Ta tahab, et tulevikus võrreldaks teda Lady Gaga ja Katy Perryga.

«Ma näen välja nagu Britney, kes on sünnitanud 15 last,» ütles Snowflake. «Ma olen uudne ja ma usun, et kogukam keha aitab mul välja paista. Tänapäeval fotošopitakse kõikide kehad veatuks ja need ei peegelda üldse reaalsust.»

Pluss-suuruses lauljatari märgati Ungari komöödia prooviesinemisel ning selle lavastaja soovitas naisel laulutunde võtta ja inglise keelt õppida. 

«Lavastajale meeldisid mu võtted ja ta ütles, et kontakti hoiaksime. Ta ütles, et minust võib saada globaalne fenomen. Ta saatis mulle ka hääleseadja ja kuigi mu hääl muutus veidi paremaks, siis mu inglise keel vajab veel tööd,» tunnistas Snowflake.

Foto: SCANPIX

Snowflake, kes sai nime filmis «Ace Ventura» kadunud delfiini järgi, õpib laulusõnad pähe ilma, et ta neid päriselt mõistaks.

«Selle uue laulu mõte on selles, et mul on pöörased fantaasiad oma salaarmastuse jahtimiseks. Ma osalesin ka videoeelproduktsioonis ja see meeldis mulle väga,» ütles ta.Pärast video avaldamist on Snowflake hulgaliselt uusi fänne juurde võitnud.

«Ma olen väga kummalisi kirju saanud. Palju abieluettepanekuid, mõned veidrikud ja mõned väga armsad mehed ja naised. Loomulikult nägin ka õelaid ja vaenulikke kommentaare, kuid ma tean, et ma võin osadele inimestele šokeerivalt mõjuda,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles