Galerii ja video: Lenna, Karl-Erik Taukar ja Gertu Pabbo esinesid džässiklubis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva pärastlõunal esinesid džässiklubis Philly Joe's toimunud Tõrva Loitsu pressiüritusel Lenna, Karl-Erik Taukar ja Gertu Pabbo.

Üritusel olid kohal Tõrva Loitsul osalevad muusikud Leslie Da Bass (HU?), Lenna Kuurmaa, Andres Vana (Kosmikud), Gertu Pabbo, Karl-Erik Taukar, lavastaja Mart Koldits, lavastuse koreograaf Märt Agu,loovjuht Reigo Ahven, produtsent Magnus Müürsepp ning peakorraldaja MaidoRuusmann.

Foto: Viktor Burkivski

Lenna uusima singli «Suvehommik Setumaal» esimene avalik esitus laiemale publikule leiab aset kuu aja pärast, 8. augustil ning juhatab sisse selle suve suurima muusikalise vaatemängu «Tõrva Loits», kus Mart Kolditsa lavastatud suurejoonelises lavastuses «Kilplaste tagasitulek» astuvad üheaegselt lavale Kosmikud, HU? Ja Genka. Lavastuse koreograafia on seatud Märt Agu poolt, eriefektide eest vastutab Trikivabrik ning tuline vaatemäng on korraldatud Valgusfestivali Tulemeistrite poolt. Kohal on ka Viljandi drumlab, kaasas maailma suurimad trummid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles