Matvere ja Tätte on Riisalu valijad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Riigikogulane Aivar Riisalu seilas terve eelmise, istungitevaba nädalala koos laulumeeste Jaan Tätte ja Marko Matverega mööda Läänemerd ümbermaailmareisile suundunud jahi pardal.



Riigikogu liikmed kohtuvad istungitevabal nädalal endi sõnul valijatega. Kas sellest võib järeldada, et Tätte ja Matvere ongi Riisalu valjad, uuris Õhtuleht poliitiku käest. Sellele küsimusele andis lobeda suuvärgiga Riisalu põiklevaid ja tõrjuvaid vastuseid.

Lõpuks põhjendas ta oma jahil viibimist nii: «Jah, aga see oli ju väga ilus missioon – Eesti lipp ümber maailma – ja miks ka mitte? Sellel lihtsalt põhjusel, et minu kohalviibimine andis sellele asjale päris palju kaalu.»

Matvere-Tätte pidid loobuma planeeritud peatusest Bronholmi saarel, et kaalukas poliitik õigeks ajaks Kieli toimetada, kus teda ootas armastav abikaasa Marina.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles