«Päästja koolikella» staari ema: mu väimees on jõuguliige, kes magab mu kapis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lark Voorhies ja Jimmy Green abiellusid Las Vegases
Lark Voorhies ja Jimmy Green abiellusid Las Vegases Foto: Vida Press

«Päästja koolikella» staar Lark Voorhies sai pärast abiellumist halbade uudiste osaliseks - tema uus mees Jimmy Green on tapmisähvarduse tõttu tagaotsitav. 

Näitlejanna ema Patricia Voorhies lasi Greeni vastu kehtestada lähenemiskeelu, kuna mees kuuluvat kurikuulsasse jõuku Bloods ja ähvardavat teda, kirjutab TMZ. Patricia sõnul vehib mees jõugumärkidega, kui nad vaidlevad, mida tuleb ette tihti, kuna mees magab sageli tema katuse all.

Lark ja Jimmy abiellusid salaja tänavu aprillis ja uue kokkuleppe kohaselt oleks pidanud mees igal õhtul koju minema. Selle asemel on Patricia mehe korduvalt oma kodus magamas leidnud, sealhulgas korra isegi riidekapis. Kui Green üles äratada, saavat ta maruvihaseks.

Patricia lisas, et Lark on vaimselt ja emotsionaalselt habras ja arstide jälgimise all. Patricia sai ajutise lähenemiskeelu, mille kohaselt ei või Jimmy temale ja tema kodule tulla lähemale kui sada meetrit.

TMZ vestles ka Jimmyga, kes tunnistas, et ta kuulub Bloodside hulka. Mehe sõnul ei taha ta Patriciale halba ja probleemiks on hoopis see, et naine üritab kontrollida igat detaili oma tütre elus.

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles