Õllesummeril esinev vene superstaar Nyusha: «Ma võiks vabalt ka eesti keeles laulda!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nyusha Tallinnas
Nyusha Tallinnas Foto: Martin Ilustrumm

2. juulil Õllesummeril esinev vene supertäht Nyusha ütles intervjuus nädalalehele MK Estonia, et tal poleks probleemi proovida ka eesti keeles laulda, kus selline võimalus avaneks.

MK Estonia ajakirjaniku küsimusele, kas Nyusha nõustuks, kui talle tehtaks ettepaneks laulda eesti keeles, ütles superstaar kindla jah. «Ma olen loominguline inimene – mulle meeldib eksperimenteerida uute asjadega. Eriti kui see on seotud muusikaga,» vastas Nyusha. 

Samuti selgus intervjuust, et artistil on väga hea meel esineda nii suurel festivalil nagu seda on Õllesummer. Nyusha külastab Tallinnat 2. juulil juba neljandat korda ning on tiheda graafiku kiuste jõudnud tutvuda Tallinna vanalinnaga, mis talle väga meeldis.

Viimaste aastatel suurimat tähelendu Venemaal tegev Nyusha esineb Eestis esmakordselt suurel vabaõhulaval oma uue supershowga «Ühendamine».

Õllesummeri ühepäeva piletid on saadaval eelmüügis. Võimalus on ka osta piiratud koguses VIP-pileteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles