Video: Pisut kosunud staarblogija Mallukale ei mahtunud pulmakleit selga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut kosunud staarblogija Mallukale ei mahtunud pulmakleit selga
Pisut kosunud staarblogija Mallukale ei mahtunud pulmakleit selga Foto: TV3

Täna näeb «Suvistes seitsmestes» pikka ja põhjalikku reportaaži skandaalse blogija Malluka pulmadest. Veel enne pidulikku tseremooniat Glehni lossi pargis, sai reporter  paariga lähemalt tuttavaks ning jutu käigus selgus, et Mariann polnud oma pulmapäeval sugugi mitte tippvormis. Selgus, et Mariann aka Mallukas on viimasel ajal kosunud. 

Foto: TV3

Mariann, kes vahepeal tõeline trennifanatt oli, lõi ühel hetkel käega ja kilod hakkasid taas kogunema kuni selleni välja, et isegi peigmees uuris, kas neiu ikka oma pulmakleiti tähtsal päeval mahub.

See solvas Marianni hingepõhjani, mis pani ta kibedaid pisaraid valama. Õnneks mahtus kleit siiski selga ja peigmees Kardo sai korraliku õppetunni.

Kuidas möödus blogija pidulik tseremoonia Glehni  pargi koopakatedraalis ja millise hoo sai sisse pulmapidu, sellest pikemalt täna õhtul «Suvistes seitsmestes».

Vaata soojenduseks videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles