Jõukas hiinlane sattus kriitika alla, kuna koer kannab kalleid Apple´i kelli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sotsiaalmeedias sattus kriitika alla Hiina ühe mõjukama ärimoguli poeg, kelle lemmikkoera on fotol näha kallite Apple´i kelladega, mille hind on umbes 10 000 dollarit. 

Kriitikute sõnul näitab selline uhkeldamine, et jõukurite ja tavaliste hiinlaste vaheline varalõhe aina kasvab, edastab The Telegraph.

Wang Sicong pani pildi oma haskist Kekest sotsiaalmeediasse möödunud nädalal. Koeral on kelli näha ta kahel esikäpal.

Pildid ilmusid esmalt Keke miroblogis Keke Wang isa a B.......

Jõukuri uhkeldamine oma koera ja Apple´i kelladega ärritava tavalisi hiinlasi.

«Mul on uued kellad, mu koer sai vanad. Kui ma kellegi jaoks olen liiga uusrikas, siis ma ei muretse selle pärast,» teatas Wang.

Üks hiinlane kritiseeris väga karmilt sellis eputamist, et Hiinas on palju inimesi, kes on alatoitunud või isegi näljas.

Teine isik kirjutas sotsiaalmeedias, et rikkuri koer kannab kalleid Apple´i kelli, kuid ta on edukas sportlane, kes vajaks, kuid ei suuda endale osta isegi Apple´i sportkella.

27-aastane Wang Sicong on jõuka kinnisvaraärimehe Wang Jianlini ainus poeg.

Majandusväljaande Forbes andmetel on Wang Jianlin Hiina jõukurite seas oma varaga 30. kohal. Kinnitamata andmetel on ta vara suurus 37,7 miljardit dollarit.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles