Kanye kinkis Kimile emadepäevaks paar tuhat roosi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kim Kardashian West veetis emadepäeva oma abikaasast Kanye Westist ja tütrest North Westist eemal, kuna ta oli ärireisil Brasiilias.

Pere tähistas emadepäeva päev varem ja Kanye hoolitses ka selle eest, et Kim end kaugel Sao Paulos üksildaselt ei tunneks.

Räppar tellis Kimile terve hotellitoa täie valgeid roose.

«Astusin emadepäeval Brasiilias oma tuppa ja mu imeline abikaasa oli saatnud sinna kõige armsama kirjakese ja paar tuhat roosi, mis täitsid terve mu sviidi!» kirjutas Kardashian Instagrami postitatud pildi alla. «Olen tohutult kurb, et sel päeval perest eemal olen, kuid õnnelik, et saime seda varem koos tähistada! Armastan teid nii väga!»

Foto: SCANPIX

Ühest üllatusest jäi loomulikult väheks.

«Niisiis lähen Sao Paulos restorani ja mu abikaasa oli sinna tellinud keelpillikvarteti, kes mängis Sam Smithi lugu! Kõik ettekandjad, kes toitu serveerisid, ütlesid, et see on härra Westi poolt maailma parimale emale! Tõesti, mul on maailma parim abikaasa!» õhkas Kim.

Foto: Miguel Schincariol/AFP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles