Pildid: Yana Toomi ja Kaur Kenderi «lembehetk» Kanepimarsil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus esmakordselt Tallinnas Rahvusvaheline Kanepimarss.

Esimest korda Eestis toimuv Rahvusvaheline Kanepimarss algas laupäeval, 9. mail kell 16.20 kõnekoosolekuga Tallinnas Raekoja platsil. Kella 18 paiku marsiti kontserdi- ja peopaika klubisse Snake House`i, kus alates kella 20st sai nautida mitmekesist muusikaprogrammi.

Foto: Viktor Burkivski

Päikeselisel Raekoja platsil võis tšillimas näha ka europarlamendi liiget Yana Toomi ja skandaalset suleseppa Kaur Kenderit.

Sündmuse eesmärgiks oli avaldada toetust Eesti kanepipoliitikat reformida soovivatele poliitikutele ning juhtida tähelepanu asjaolule, et praegune õiguslik olukord ei ole optimaalne patsientidele, riigile, politseile, noortele ega ka kanepitarvitajatele.

Rahvusvahelist Kanepimarssi korraldavad Eestis varasemate Kanepikohviku aruteluõhtute ning Tartus 20. aprillil kanepireformi toetuseks korraldatud sündmuse eestvedajad, teiste hulgas Elver Loho ja Madis Masing.

Viimati võis neid näha 1. mail Tartus kütuseaktsiisi tõusu vastasel meeleavaldusel, kuhu nad olid tulnud pakkuma oma lahendust riigi rahaprobleemidele, hoides kõrgel lippu kirjaga «Jah kanepiaktsiisile!»

Vaata pilte Kanepimarssi kaemas käinud Yanast ja Kaurist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles