Oma tütart vägistanud mees sai 14 400 aasta pikkuse vanglakaristuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma tütart vägistanud mees sai 14 400 aasta pikkuse vanglakaristuse
Oma tütart vägistanud mees sai 14 400 aasta pikkuse vanglakaristuse Foto: SCANPIX

Filipiinide kohus määras 14 400 aasta pikkuse vanglakaristuse mehele, kes aasta jooksul peaaegu iga päev oma teismelist tütart vägistas.

Kohus määras 2006. aastal mehele surmanuhtluse, kuid nüüd neli aastat hiljem muutis selle vangistuseks, kirjutab news.com.au.

Vägistamised leidsid aset siis, kui mehe naine ja tüdruku ema Hongkongis töötas.

Kohus leidis, et iga vägistatud päeva eest peab mees saama 40 aastat vanglakaristust. Oletati, et mees vägistas tütart 360 päeval aastas, see korrutati 40ga ja saadigi 14 400.

Mehel on õigus kohtuotsus kõrgemasse kohtusse edasi kaevata, pole teada, kas ta seda teeb.

Tütre sõnul algasid probleemid tema jaoks 2001. aasta jaanuaris, kui ema Hongkongi tööle suundus. Tütar oli siis 13-aastane. Kokku on selles peres kolm last.

Nüüd 22-aastase naise sõnul vägistas isa teda peaaegu iga päev, välja arvatud siis, kui tal menstruatsioon oli või nad puhkusel olid. Neil aegadel pidi tüdruk suuseksi harrastama.

Vägistamise jälile jõuti, kui tüdruk, ta õde ja vend olid koos ema sugulastega puhkusel. Tüdruk ei tahtnud pärast seda koju tagasi minna ja paljastas, mis temaga juhtunud oli. Sugulased teatasid sellest emale Hongkongi. Naine andis oma abikaasa kohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles