Supermodell Cara Delevingne'i süda murtud: popstaarist tüdruksõber soovis suhtest enamat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British model Cara Delevingne poses on the red carpet to attend the ELLE Style Awards 2015 in London on February 24, 2015.  AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
British model Cara Delevingne poses on the red carpet to attend the ELLE Style Awards 2015 in London on February 24, 2015. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS Foto: JUSTIN TALLIS/AFP

Supermodell Cara Delevingne põeb südamevalu pärast lauljannast St Vincent'ist lahkuminekut.

22-aastane supermodell Cara Delevingne lõpetas hiljuti oma suhte järjekordse tüdruksõbraga, kelleks seekord oli popstaar St Vincent, vahendab Female First.

Kuuldavasti alates veebruarist kohtamas käinud staarpaar läks lahku, sest nad olevat olnud liiga kiire elutempoga, et teineteisele pühenduda.

Kuigi armunud neidusid nähti eelmisel nädalal koos Burberry moeshow'd nautimas, olevat Cara olnud sel nädalal endast väljas ja hajevil.

Foto: Jordan Strauss/AP

Nimelt olevat supermodell lauljannasse kõrvuni armunud ja nende vahel oli tõeline side.

St Vincent ei soovinud aga Cara karjääri järel teisel kohal olla ja soovis rohkem pühendumist. «Cara oli šokis, see murdis ta südame,» pajatas teadja allikas kõmusaitidele.

Eelmise aasta maikuus õpetas Cara suhte näitlejanna Michelle Rodriguezega pärast nelja kuud kohtinguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles