Galerii: Telliskivis avanes uus loovuse leiupaik Muusa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tiina Ristimets avas Telliskivi loomelinnakus uue laheda inspiratsioonileidude koha Muusa, mis on saanud stiilse sisekujunduse ja väga erilise lühtri Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre käe all.

Foto: Muusa

Kirjastuse Pilgrim juhi Tiina Ristimetsa üks lemmikettevõtmistest ongi loovkingituste leiupaik nimega Muusa. «Olen väga õnnelik ja põnevil, sest Muusa viib alati suururgad üles ja paneb mind naeratama,» rõõmustab ta uue loomingulise lapsukese üle, kus nüüd on toredaid leide ka meestele ja lastele.

Foto: Muusa.eu

Muusa loob ja loeb ning on loovkingituste ja eriliste ideede paik. Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre poolt sisekujundusliku lahenduse saanud armas poeke pakub erinevaid elamuslikke ja inspireerivaid lahedusi, mida tegijad on ise laiast maailmast leidnud või erinevatelt kunstnikelt oma ideede järgi tellinud. 

Foto: Muusa.eu

Sealt leiab Kriss Põldma spetsiaalselt Muusa jaoks disainitud kaitsemaagia ehteid, auhinnatud fotograafide Külli Sparre ja Remo Savisaare imeliste piltidega postkaarte ja kinkekotte, kaunist keraamikat ja märkmikke, toredaid koduasju, lahedaid leide meestele ja armsaid mänguasju lastele ning muidugi autorite poolt signeeritud raamatuid ja plaate - kõike, millega ennast või oma lähedasi inspireerida.

Vaata ka Muusa.eu ja facebook.com/eestimuusa

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles