Taylor Swift avalikustas, et tema emal on vähk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift emaga
Taylor Swift emaga Foto: SCANPIX

Lauljatar Taylor Swift avalikustas Tumblri vahendusel, et tema emal diagnoositi raske haigus.

Popstaari ema avaldas ise soovi, et lauljatar seda infot oma fännidega jagaks.

«Teatan teile uudisest, mida soovin, et ma ei peaks teatama. See on tähtis asi ja olen harjunud sellega, et jagan teiega oma elu olulisi sündmusi,» kirjutas Swift. «Tavaliselt, kui minuga midagi juhtub, seedin neid veidi aega ja kirjutan oma tunnetest laule, mida kuulete palju hiljem. Nüüd on tegu minu perekonnaga ja arvasin, et te peaksite seda teadma nüüd ja kohe.»

«Teatan kurbusega, et mu emal diagnoositi vähk,» lisas Taylor. «Tahaksin tema haiguse detailid ja raviplaanid privaatsena hoida.»

Swift sõnas, et ema soovis uudisest avalikkusele teatada selleks, et lauljatari fännid meenutaksid oma tööga hõivatud vanematele tervisekontrolli vajalikkust.

«Aitäh, et hoolite mu perekonnast nii palju, et mu ema pidas vajalikuks seda informatsiooni teiega jagada. Loodan ja palvetan, et teie iial sellist uudist ei kuuleks,» kirjutas Swift.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles