Galerii: glamuurne märtsikuu Deja Vu Goes To Rio

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel Reedel, 10.aprillil peetakse Tallinnas suurim terrassihooaja avapidu! Taas on kätte jõudnud aeg, mil siseruumidest liigub pidu ka väliterrassile!

Lounge Deja Vu on kevadekuulutaja, mis avab enda suveterrassi juba sel reedel ning seda koostöös Bacardiga toimuva lõbusa ja lõunamaise Deja Vu Goes To Rio peoga! Kuumade rütmidega live ning kütkestavad tantsijad, kes juba terrassil silmailu pakuvad - kõik see ootab ees sel reedel suurel terrassihooaja avapeol!

Deja Vu Goes to RIO on lounge Deja Vu kõige populaarsem lõunamaine üritustesari, mis toob alati kohale võimsad esinejad ning rohkelt rahvast. Avasta ennest kuumade Brasiilia rütmide keskelt, mis on sel korral eriti ülevoolavad ja kuumad nii Lounge'i siseruumides, kui ka terrassil! Terass on tore isegi jaheda kevadilmaga, soojas pleedis ning mõnusa soojakiirguri all istudes ja sooja kokteili nautides.

Võimsa showga on kohal Kirill Sax saksofonil ja Siim Koppel trummidel! Lisaks kuumadele poistele astuvad laval üles säravad Deja Vu kaunitarid, kes enda temperamentse olekuga panevad Sind unustama külmi õhtuid, sest nende siredad sääred ning kütkestavad kostüümid  tõstavad peol temperatuuri lakke ning toovad suve üleöö Eestisse!

Tahad pidu nautida tõelise vipina? Saada kiri koos enda suurima igatsusega suvest aadressile mareli@dejavu.ee ning just Sina võid olla õnnelik, kes võidab selleks õhtuks laua koos 100 eurose baarikrediidiga, et õhtut tõeliselt nautida! Võitja selgub reedel, 13.02 kell 18.00 ning võitjaga võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles