Kontorirotist rokkstaariks! Missugusel Eesti ettevõttel on kõige lahedam bänd?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval 11.aprillil kell 19.00 avatakse klubi Factory uksed, kus toimub Firmabänd 2015 finaalvõistlus.  Selgub Eesti ägedaim firmabänd!
Laupäeval 11.aprillil kell 19.00 avatakse klubi Factory uksed, kus toimub Firmabänd 2015 finaalvõistlus. Selgub Eesti ägedaim firmabänd! Foto: Firmabänd

Laupäeval 11. aprillil kell 19.00 avatakse klubi Factory uksed, kus toimub Firmabänd 2015 finaalvõistlus.  Selgub Eesti ägedaim firmabänd!

Foto: Firmabänd

Kontorirotist rokkstaariks!

Firmabändide võistlus on loodud eesmärgiga pakkuda vahvaid elamusi ja koosveedetud aega tervele ettevõtte kollektiivile. See on unikaalne ürituste sari, mis annab igaühele võimaluse täita oma rokkstaari unistus või elada kaasa kolleegidele absoluutselt tavapäratus keskkonnas – sedakorda mitte kontorilaua taga või seminariruumis vaid hoopis suurel kontsertlaval! Vajadust elada end kolleegide seltsis välja ka muul ajal kui tööd tehes, kinnitavad osalejad ise.

Vähe sellest, kolleegid ning pingelised tööpäevad on firmabändidele peamiseks inspiratsiooniallikaks. 2015. aasta muusika-aasta vaimus otsustasid Firmabändi loojad võistluse taas elustada. Kolmes eelvoorus osales sel korral kokku 15 firmabändi ning finaali jõudis neid kaheksa.

Foto: Firmabänd

Finaalkontserdil astuvad publiku ette firmabändid järgmistest ettevõtetest:  Saarioinen, Omniva, Fa.Clamp, United Motors, Bigabank, AHHAA Teaduskeskus, Transferwise ja Bauhof.

Finaalkontserdi ajakava on alljärgnev:

Kell 20:05 Saarioinen/SSB

Kell 20:30 Omniva/Elive

Kell 20:55 Fa.Clamp/Steam Engine

Kell 21:20 United Motors/Uskumatud Mehed

Kell 21:45 Bigbank/Bigband

Kell 22:10 AHHAA teaduskeskus/AHHA House Band

Kell 22:35 Tranferwise/The Fast Flags

Kell 23:00 Bauhof Group/Bau/OFF

Foto: Tiit Mõtus

Õhtu lõpetab peaesineja ansambel Köömes. Samal ajal loetakse kokku kõik hääled ning selguvad võitjad.

00:15 võitjate väljakuulutamine (publiku lemmik, žürii lemmik, peavõitja)

Kõigil bändidel on esinemisajaks ette nähtud 15 min.

Oma sõna saab öelda nii publik kui ka žürii. Žüriitöös osalemiseks on oma nõusoleku andnud: Emil Rutiku,  Andres Kullo, Kaie Sauga, Roland Tokko (Firmabändi asutaja).

Parim firmabänd selgub žürii arvamuse ja publiku eelistuse kombinatsioonina 11.04.

Lisainfot leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles