Kerli naudib elu Eestis: eelmine aasta ma surin ja nüüd olen taevas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: instagram.com/bubblegothprincess

Lauljatar Kerli Kõiv hoiab fänne sotsiaalmeedia kaudu oma tegemistega kursis. Esmaspäeval kirjutas ta Facebookis Eesti heitlikust kevadilmast ja sellest, kuidas edeneb suvestuudio ehitamine kodulinna metsas.

«Kevad siin Eestis on tänavu veidi õrritanud. See andis paariks päevaks veidike sooja, et siis südametult meile lund ja vihma näkku visata,» kirjutab Kerli. 

«Ma hoian end soojas oma väikeses metsastuudios. Ma ei tee neil päevil suurt midagi muud peale maagia õppimise ja tegemise. Minu unistustestuudio ehitatakse siiasamasse. Karkass on peaaegu valmis ja ma ei suuda uskuda, et perekond nõustus seda koos minuga tegema. Meil on oma maa ja oma materjalid, nii et senimaani olen kulutanud sellele 65 eurot. Sellele lisaks teen vanaemale töö eest iga päeva massaaži.»

«See tundub veidi ebareaalne ja tunnen, et ma elunen mingis paralleeluniversumis peaaegu meditatiivses seisundis. Kõik, kes mind siin armastavad, on märganud, kui palju ma olen muuutnud. Asi võib olla selles, et ma olen täiesti kaine, kuid usun, et sellesse on oma osa andnud palju muudki. Ma surin eelmisel aastal. Ja praegu tunnen, et olen jõudnud mingisugusesse taevasse iseendas.»

Kerli tunnistab, et ühel päeval tundis ta siiski vajadust linnakära järele: «See tõi mulle palju lohutust, sest kartsin, et olen nii noores eas juba erakuks muutunud. See andis mulle lootust, et suudan samuti elada «tegelikus maailmas» ja suudan jagada end mõlema maailma vahel ning omada ankrut mõlemas reaalsuses.»

Üks on siiski Kerli sõnul kindel - mõne kuu pärast, kui tal album valmis saab ja ta kunstlikkusse Los Angelese utoopiasse naaseb, pole miski enam sama.

The spring has been a bit of a tease here in Estonia this year. It gave us just a little bit of warmth for a few days to...

Posted by Kerli on Monday, March 30, 2015

A photo posted by Kerli (@bubblegothprincess) on

A photo posted by Kerli (@bubblegothprincess) on

A photo posted by Kerli (@bubblegothprincess) on

A photo posted by Kerli (@bubblegothprincess) on

A photo posted by Kerli (@bubblegothprincess) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles