Dope D.O.D. esineb neljapäeval Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dope D.O.D
Dope D.O.D Foto: Erakogu

Hollandi hiphop-grupp Dope D.O.D. esineb Tallinna klubis Factory sel neljapäeval, 2. aprillil.

Dope D.O.D. on lühikese tegutsemisaja jooksul võitnud fänne üle maailma, USAst Jaapanini välja. Bänd on oma modernsema hiphop-soundiga võitnud ka Eesti noorte poolehoiu, esinedes siin juba teist korda: Dope D.O.D oli eelmisel aastal Eesti Hiphop Festivali peaesinaja. 

Aastal 2011 andsid nad välja singli ja video «What Happened» mida tänaseks on vaadatud juba üle 18 miljoni korra. Dope D.O.D esinenud kõikidel suurematel Euroopa hiphop-festivalidel ja lisaks andnud nelja aasta jooksul üle 300 klubikontserdi. 

Sellel neljapäeval on nad Eestis uue esitlustuuriga UGLY 2015.

Lisaks Dope D.O.D-le on laval Genka ja Paul Oja.

Endised bändikaaslased ansamblist Toe Tag on ühendanud jõud ja koostöö tulemuseks on värske album, mis 14 loo jagu peegeldab räppar Genka ja produtsent Paul Oja loomingut viimase viie aasta jooksul. Paljude muusikaauhindadega pärjatud ning Eesti hiphopi ajaloo eredamate hetkede taga olnud meeste värske album on neile omaselt žanripiire nihutav, julge ja nagu alati kartmatult eksperimenteeriv. Lisaks on kavas ka legendaarsed Eesti Hip Hop hümnid.

DJ-puldis hoiab õhtut koos DJ MÖLS.

Piletid on eelmüügis SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles