Weekend Festival Balticul Pärnu rannas esineb teiste seas ka DJ Tiësto

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi päritolu DJ Tiësto
Hollandi päritolu DJ Tiësto Foto: promo

6-8. augustini Pärnu rannas toimuva Weekend Festival Balticul astub üles tõeline tantsumuusika legend ning üks suuremaid artiste maailmas - TIËSTO. 

Hollandi päritolu Tiësto on esimene dj maailmas, kes on esinenud Olümpiamängude avatseremoonial; lisaks on ta olnud esimene dj maailmas, kes on andnud väljamüüdud staadionikontserdi 25 000 inimesele.  Esinejatenimistusse lisandusid ka drum 'n bass suurkuju RUDIMENTAL (UK), hard style'i superstaar BRENNAN HEART (Hol), CHASE & STATUS (UK), SHOWTEK (Hol), ARONCHUPA (Swe), EX DA BASS (Lat), NETSKY (Bel), SUBFOCUS (UK), ORKIDEA (Fin) ja PROTEUS (Fin). Lisaks lisandusid esinejate hulka kodumaised SYNCOLE, BEAT SERVICE, GRIND LIVE, KOLZAR, SYN COLE, TARMO TAMMEL ja KRISTJAN HIRMO.

Eelnevalt on Weekend Festival Baltic teatavaks teinud, et festivalil esinevad DAVID GUETTA (Fra), HARDWELL (Hol), ROBIN SCHULZ (Ger), FELIX JAEHN (Ger), EXAMPLE + DJ WIRE (UK), DARUDE (Fin), TUNGEVAAG & RAABAN (Nor/Swe), HEAVYWEIGHT (Fin), SUPER8 & TAB (Fin) ja THE SECOND LEVEL (Fin).

Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad.  Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinast kui Riiast, lisainfo on lähiajal tulemas festivali koduleheküljele.

Eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks on juba alanud aadressil www.weekendbaltic.com. Eelregistreerimine annab võimaluse osta eelmüügi käigus perioodil 30.märts-5.aprill 2päeva festivalipass soodushinnaga 59 EUR (norm 69 EUR) ja 3päeva festivalipass soodushinnaga 79 EUR (norm 99 EUR). Festivalipiletite avalik müük algab 7. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles