Koit Raudsepp Weekend Festivalist: me ei pea enam häbenema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 24. jaanuaril pärjati NO99-s parimaid trummi ja bassi artiste. Koit Raudsepp
Laupäeval, 24. jaanuaril pärjati NO99-s parimaid trummi ja bassi artiste. Koit Raudsepp Foto: Erlend Štaub

Tuntud raadiohääl Koit Raudsepp tunnustas oma igaõhtuses raadio-shows Weekend Festivali äsja avalikustatud artiste.

«Me saame osa ajaloolisest, lausa ennenägematust artistide paraadist, sest see nimekiri, mis avaldati on tõesti lausa uskumatult vinge! See list David Guettast kuni Example'ini välja on lausa enneolematu, lausa ajalooline. EDM koorekiht tuleb kokku ja teeb lausa pöörase festivali 6.,7. ja 8. augustil Pärnu rannas,» rõõmustas Raudsepp saates. «Täna on asi kindel - Weekend Festival 2015 näol on meil nüüd olemas see ülikõva popfestival ja me ei pea enam häbenema. Tegelikult pole ühtegi suurt rahvusvahelist festivali Eestis enam ammu olnud, aga nüüd on.»

Foto: Jelena Rudi

Weekend Festival Baltic avalikustas eile esimesed esinejad, kes astuvad üles 6.-8. augustil Pärnu rannas: David Guetta (Fra), Hardwell (Hol), Example + dj Wire (UK), Robin Schulz (Ger), Felix Jaehn (Ger), Darude (Fin), Tungevaag & Raaban (Nor/Swe), Heavyweight (Fin), Super8 & Tab (Fin) ning The Second Level (Fin). 

Foto: Jelena Rudi

Järgmised esinejad avalikustatakse juba 23. märtsil.

Kuula saadet SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles