Elu24 video! Tom sarjast «Piire ületades»: inimene, kes ainult tugitoolis kommenteerib, jääb paljust ilma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel reedel, 13. märtsil, esilinastub Kanal 2 Eetris uus kodumaine tõsielusari «Piire ületades». Esmaspäeval kogunesid saate tegijad, osalejad ja press Tallinn Ballooni juurde kohvikusse, et vaadata ära sarja esimene osa. Üheks saates osalejast on tserbraalparalüüsi diagnoosiga 26-aastane Tom Rüütel.

Tom sattus saatesse tänu soovitusele. Kohe kui noormees saatest kuulis, teadis ta, et tahab sellest osa võtta. Kõige raskem osa ettevõetud retkest oli Tomi arvates 3 päeva enne lõppu. Siis tundus juba, et teel pole lõppu. Tom oli seltskonnas pigem naljamees, kuid loomulikult abistas ta vajadusel oma retkekaaslasi.

Miks puuetega inimesi tänaseni teisiti koheldakse on Tomi arvates Nõukogude aja mõju. Tema arvates on tänapäeval puue pigem elustiil kui millegi vajaka jäämine. Ületamata asju pole tema arvates olemas.

Tom tegeleb ka ekstreemsete aladega. Juba mitmeid kordi on tehtud langevarjuhüppeid ja plaan on seda tulevikuski teha.

«Piire ületades» esimene osa on eetris Kanal 2 eetris reedel kell 20:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles